Ne siyaseti? Bu adamın tedavi görmesi lazım!

TAKİP ET

Hain terör örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe kalkışmasının Türk Milleti tarafından püskürtülmesinin yıl dönümünde yapılan anma törenleri kapsamında, Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesindeki tören

Hain terör örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe kalkışmasının Türk Milleti tarafından püskürtülmesinin yıl dönümünde yapılan anma törenleri kapsamında, Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesindeki törende, şehit babası bir anda, AK Parti Karaman İl Başkanına yönelik eleştiri ve ithamlarda bulundu.

Karaman Valisi Fahri Meral'in, yeri olmadığı uyarılarına rağmen Karaman Milletvekili Recep Şeker'e ve tüm alanda bulunanlara hitaben AK Parti İl Başkanının kendisini makamdan kovduğunu, bundan dolayı üzüntü içinde olduğundan uyku uyuyamadığını, hakkını helal etmeyeceğini ve makama bir daha adım atmayacağını dile getiren şehit babası, olaydan bir süre sonra çark etti.



Tören alanından ayrılışı esnasında ithamlarda bulunduğu İl Başkanının da elini hiçbir şey olmamış gibi sıkabilen şehit babası, olaydan yaklaşık bir saat sonra, yeniden kamera karşısına geçerek, tören alanında sarf ettiği sözleri inkar edip, bu sefer de basının yalan haber yaptığını iddia etti.

Olaydan bir süre sonra Karaman AK Parti İl Başkanı Mehmet Er de kendisine yöneltilen bu suçlamaların iftira olduğunu söyledi. Şehit babasının tören alanında ısrarla söylediği gibi makamdan kovulmasının veya herhangi bir saygısızlığın asla gerçekleşmediğini ifade eden Başkan Er, şehit babasının ziyareti sırasında, siyasi hazırlığından bahsettiğini, ancak bunun değerlendirileceği mercinin Genel Merkez olduğunu kendisine ifade ettiğini, sonrasında da yine saygıda kusur edilmeden uğurlandığını belirtti.

Siyasi ikbalini, şehit babası sıfatı üzerinden elde etmeye çalıştığı gibi bir görünüm içinde olan şehit babasının, AK Parti İl Başkanına attığı iftiranın kamera kaydı olduğunu bildiği halde, bunu kamuoyuna aktaran basın mensuplarına da iftira atması, olayı takip edenlerde, şehit babasının psikolojik olarak sağlıklı olmadığı kanaatini uyandırdı.

15 Temmuz AK PARTİ darbe kalkışması Fahri Meral fetö Genel Merkez Karaman Karaman İl Başkanı Karaman Milletvekili Karaman Valisi kazımkarabekir Mehmet Er recep şeker Siyasi ikbal terör örgütü Türk Milleti yalan haber