Karaman'da Ramazan Bayramı

TAKİP ET

15 Haziran Cuma itibari ile Ramazan Bayramını kutlayacak Karaman'da belediye hazırlıklarını tamamladı

15 Haziran Cuma itibari ile Ramazan Bayramını kutlayacak Karaman'da belediye hazırlıklarını tamamladı.

24 saat görev yapacak olan belediye ekipleri Karaman'daki bayram tedbirlerini aldı.

Vatandaşlar, bayram süresince toplu taşıma hizmeti veren belediye otobüslerini ücretsiz olarak kullanabilecekler. Belediye otobüsleri tüm hatlarda 15 Haziran Cuma gününden itibaren 3 gün boyunca sabah 08'den gece 23'e kadar her saat başı ücretsiz seferler yapacak.

Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri bayram dolayısı ile ziyaretlerin artacağı şehir mezarlığında bakım ve onarım çalışmaları yaptı.

Bugün (Arife) hoparlör sistemiyle Kur'an-ı Kerim yayını yapılacak olan şehir mezarlığında, hasta, yaşlı ve yürüyemeyecek durumdaki ziyaretçiler için de mezarlık içinde araçla taşıma yapacak görevliler tahsis edildi.

153 Alo Zabıta hattı ve 444 25 70 numaralı Karaman Belediyesi Çağrı Merkezi belediyeyle ilgili her türlü sorun ve ihtiyaçlar için vatandaşlardan gelecek çağrılara cevap verirken, zabıta ekiplerinin de bayram boyunca 24 saat görev yapacağı bildirildi.

Ramazan Bayramının 1. gününde Trabzon Ekmek Fabrikası, 2. gününde Ergin Ekmek Fabrikası, Meltem Ekmek Fabrikası ile Birlik Ekmek Fabrikası ve 3. gün de Tünelsan Ekmek Fabrikası, Birlik Ekmek Fabrikası, Ergin Ekmek Fabrikası nöbetçi fırın olarak hizmet verecekler.