CHP adayı çalışmalara başladı

TAKİP ET

CHP Karaman 2

CHP Karaman 2. sıra milletvekili adayı Dr. Hakan Akbulut, Karaman'da seçim çalışmalarını başlattı.

24 Haziran seçimlerinde Karaman'dan 2. sıra milletvekili adayı gösterilen Dr. Hakan Akbulut, bir basın açıklaması ile kendisi hakkında bilgiler verdi.

Dr. Hakan Akbulut yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

"24 Haziran 2018 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 27. Dönem milletvekilliği seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Karaman’dan aday gösterildim.

Uzun yıllar ülkemize ve devlete hizmet etmiş, yurt içinde ve yurt dışında çeşitli görevlerde bulunmuş diplomat bir arkadaşınız olarak, adaylığımızın temel hareket noktası; Karaman’a ve tüm Karaman coğrafyasına, ilçelerine, beldelerine,köylerine hizmet etmektir.

Dışişleri Bakanlığından 2011 yılında emekli oldum. En son görevim Almanya’da, Başkonsolos olarak vatandaşlarımız arasında hiçbir fark gözetmeksizin hizmet etmek ettik. Önümüzdeki dönemde de parti farkı göz etmeksizin tüm Karamanlı, Ermenekli, Sarıvelilerli, Ayrancılı, Kazım Karabekirli, Başyaylalı hemşehrilerimize hizmet etmek istiyorum. Geçmişte yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımızın da teminatıdır.

Halen sivil toplum kuruluşlarında da çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Atatürk Düşünce Derneği(ADD) Genel Merkezi yönetim kurulu üyeliği ve Atatürkçü Düşünce Dünya Platformu(ADDP) başkanlığı görevlerini sürdürmekteyim."

Dr. Hakan Akbulut kimdir?



24 Haziran 27. Dönem milletvekilliği chp karaman Hakan Akbulut Karaman seçim çalışmaları türkiye büyük millet meclisi