Bluz

TAKİP ET

Bluzlar kadınların günlük ve özel günler kullandıkları kombine parçalarının başında gelmektedir

Bluzlar kadınların günlük ve özel günler kullandıkları kombine parçalarının başında gelmektedir. Klasik kesim bluzlar olduğu gibi daha spor kesim bluz modelleri de bulunmaktadır. Aynı zamanda bluzların kollu olanları olduğu gibi kolsuz olan modelleri de bulunur. Kolsuz bluz modelleri daha çok yaz ayları için tercih edilirken uzun kollu olan bluzlar ise kış aylarında daha sık kullanılmaktadır.

 Bluz modelleri

Bluz modelleri her sezon, her sene değişmekte ve yeni modeller ortaya çıkmaktadır. Bu sezon arkası pencere detaylı kolsuz bluzlar, arkası uzun asimetrik kesim bluzlar, arkası üçgen parça bluzlar, şifon kumaş bluzlar, volanlı bluzlar ön plandadır. Bu sezon bluzlarda daha çok pudra tonları, siyah, lacivert, turuncu, sarı ve tonları daha sık tercih edilmektedir.

Belden bağlama detaylı bluzlar

Her sezon bluz modellerine yenileri eklenmektedir. Bu sezon ise belden bağlamalı olan bluz modelleri ön planda olup, kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir hale gelmiştir. Çok fazla talep olduğu içinde bu model bluzların farklı renkleri ve modelleri ortaya çıkmaktadır. Belden bağlamalı bluzlar ve diğer tüm bluz modellerine ulaşmak için https://www.rueonline.com/kadin-bluz-modelleri adresine bakabilirsiniz.

bluz Bluz modelleri